Studeren met Spaanse passie!

La Tuniña is een vrouwelijke studentenvereniging met een grote passie voor spaanse muziek. Je hoeft niet al een instrument te kunnen spelen, je moet alleen bereid zijn het te leren. Er is altijd wel een manier om muzikaal bij te dragen. Het belangrijkste doel is lol hebben. We gaan vaak naar borrels en optredens, ook in andere landen waar we andere Tuna groepen ontmoeten op Tunafestivals.

Bij ons mag je lekker jezelf zijn. Vriendschap en en de tunatraditie gaan heel goed samen en vormen een uitstekende basis om je Eindhovense studentenleven met Spaans temperament te beleven.

Waarom lid worden?

Je maakt veel plezier en leert ook Spaanse muziek maken. Je krijgt zangles en je leert een Spaans instrument naar keuze te bespelen. We zijn een erg open vereniging: alle studentes in Eindhoven zijn welkom en je hoeft geen instrument te kunnen spelen.

Elke woensdag repeteren en borrelen we in De Peapod en je gaat minimaal twee keer per jaar op buitenlandse reis: Spanje, Portugal, Mexico.

Toch is La Tuniña niet duur: je betaalt bijvoorbeeld geen contributie en de buitenlandse reisjes zijn vaak op uitnodiging van andere Tuna-verenigingen.

Daarnaast kun je veel competenties die je bij La Tuniña opdoet met recht op je CV zetten: culturele ontwikkeling, presentatievaardigheden, bestuurservaring en groepsreizen organiseren bijvoorbeeld. Levenservaring doe je in ieder geval op! “Proost!”

Wil jij:

- muziek maken met een gezellige groep meiden?

- regelmatig naar Spanje of Portugal gaan?

- gezellig optreden op feestjes of festivals?

Kom dan eens langs bij onze repetitie!

 

Naam

Email

Telefoon (optioneel)

Ik wil:

Bericht